Herhaaldelijk gevraagd… hier de antwoorden

Alle oorbellen en – ringen zijn samengesteld uit RVS (stainless steel) en glas. Dit zijn voorbeelden van de verschillende types oorbellen en zijn op bestelling verkrijgbaar in de gewenste kleur.

Wisselbare oorringen:

Creolen

Half-open oorringen

U-Vormen

Druppels

Niet wisselbaar:

  • staafjes
  • u-vorm met oogje
  • stekers

Boulev’ art

Zondag 10 september, van 12 tot 20 uur

Deze grote culturele markt vindt plaats op de gezellige Groene Boulevard in Hasselt.
Je kan er rustig rondkuieren langs de kraampjes van creatievelingen die er hun zelfgemaakte kunstwerken en juwelen en tweedehandsboeken aanprijzen voor verkoop of er zelf mee bezig zijn.
Boulev’Art wordt ook opgevrolijkt door straatacts.

www.facebook.com/hasseltboulevart – +32 11 23 96 47

Stilte…

En toen was het gedaan met bloggen… Het fantastische gebruiksvriendelijke programmaatje om websites te maken dat je gratis met je Mac kreeg, werd door Apple niet meer ondersteund.

Lang gezocht naar een waardig alternatief dat bruikbaar is voor iemand die maar beperkte kennis heeft van codetalen allerhande.

Tot ik WordPress ontdekte.

Dus zet jullie schrap: de blogs zitten er aan te komen 😉
Om te beginnen zal ik de trofees die intussen werden gemaakt voor SKEPP nog post factum publiceren omdat de lijst intussen lang is geworden.

Zesde Vijs 2022

Op zaterdag 29 april 2023 kreeg het Belgisch UFO-meldpunt de Zesde Vijs (2022). Mede-oprichter en coördinator Frederick Delaere nam de prijs in ontvangst. Tim Trachet schreef de laudatio en Wietse Wiels, de voorzitter van SKEPP las ze voor.

En ik had een tweetal weekjes gehad om laudatio gestalte te geven.
Het was mijn vijftiende…

Zesde Vijs 2021

Weer een team gekozen voor de trofee, en wat voor één… De mensen die ons door de covid-crisis hebben geleid, en daarvoor niet altijd op een gepaste bedankt zijn.

Goed dat SKEPP dat even compenseert, al zal er maar ééntje zijn schouw kunnen versieren.

Lees hier het laudatio.